HTL TAXI DEN HAAG

DEN HAAG TAXI

HTL Den Haag Taxi begrijpt dat uw reis belangrijk is en hierdoor zijn we vastbesloten om u een betrouwbare service aan te bieden die aan al uw verwachtingen voldoen. Wij zijn er trots op om u een scala aan vervoersdiensten aan te bieden, perfect afgestemd op al uw reisbehoeften. Met onze jarenlange ervaring en professionele chauffeurs streven we ernaar om u een comfortabele en stressvrije reiservaring te bezorgen.

Bij HTL Den Haag Taxi geloven we in eerlijke tarieven zonder verborgen kosten. U krijgt een duidelijke prijsopgave voordat u de rit boekt, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wij bieden u gemak en eenvoud door de mogelijkheid om online te reserveren en te betalen. Met ons veilige en gebruiksvriendelijke online boekingssysteem kunt u snel en efficiënt uw taxi reserveren en direct betalen.

HTL Taxi Den Haag

REISINFORMATIE

+

Opties

Kaart

Kaart laden...
Afstand
Reistijd

WAAROM KIEZEN VOOR HTL TAXI DEN HAAG

ONLINE BETALEN

Met online betaling van HTL Taxi Den Haag kunt u genieten van een naadloze en efficiënte betalingservaring. U hoeft zich geen zorgen te maken over contant geld of betalingen in de taxi, waardoor uw rit nog comfortabeler wordt.

WEKSERVICE

De wekservice van HTL Taxi Den Haag is eenvoudig te regelen. Tijdens het boekingsproces kunt u aangeven dat u een wekservice wenst. U kunt aangeven op welk tijdstip u gewekt wilt worden, zodat u voldoende tijd heeft om u klaar te maken voor uw reis of afspraak.

Met onze WhatsApp-service kunt u direct communiceren met ons team op elk moment van de dag. Dit biedt u flexibiliteit en gemak, waardoor het boeken van een taxi of het verkrijgen van informatie snel en eenvoudig is.

VASTE PRIJZEN

Bij HTL Taxi Den Haag hanteren we vaste prijzen om transparantie en duidelijkheid te bieden aan onze klanten. Wanneer u bij ons een taxirit boekt, geven wij u vooraf een duidelijke en concurrerende prijsopgave, zodat u precies weet wat de kosten zullen zijn.

SOORTEN VERVOER HTL TAXI DEN HAAG

ZAKELIJK VERVOER

HTL Taxi Den Haag biedt professioneel en representatief zakelijk vervoer aan. Onze chauffeurs zijn discreet, goed gekleed en zorgen ervoor dat u comfortabel en op tijd op uw zakelijke afspraken en vergaderingen arriveert.

AIRPORTSERVICE

Wij bieden betrouwbare en comfortabele transfers van en naar luchthavens in heel Europa, zodat u zorgeloos kunt reizen. Onze ervaren chauffeurs zorgen voor punctualiteit en helpen u graag met uw bagage.

GROEPSVERVOER

Met groepsvervoer van HTL Taxi Den Haag bent u verzekerd van een comfortabele en veilige rit. Onze ruime voertuigen zijn uitgerust met moderne voorzieningen en onze chauffeurs kennen de beste routes om uw groep veilig en op tijd naar de gewenste bestemming te brengen.

TROUWVERVOER

Wij begrijpen dat uw bruiloft een van de belangrijkste dagen van uw leven is, en we streven ernaar om u een unieke en stijlvolle vervoersoplossing te bieden. Onze professionele chauffeurs zijn getraind in het bieden van een uitmuntende service en zorgen ervoor dat uw rit soepel en ontspannen verloopt.

LEERLINGENVERVOER

Onze toegewijde chauffeurs zorgen voor een comfortabele en veilige rit van en naar school, waarbij ze de specifieke behoeften van de leerlingen in acht nemen. We werken nauw samen met scholen en ouders om ervoor te zorgen dat het leerlingenvervoer soepel verloopt en dat de kinderen op tijd en met gemoedsrust op hun bestemming aankomen.

GROEPSVERVOER

Met groepsvervoer van HTL Taxi Den Haag bent u verzekerd van een comfortabele en veilige rit. Onze ruime voertuigen zijn uitgerust met moderne voorzieningen en onze chauffeurs kennen de beste routes om uw groep veilig en op tijd naar de gewenste bestemming te brengen.

HOTELVERVOER

Bij HTL Taxi Den Haag begrijpen we het belang van tijdigheid en betrouwbaarheid, vooral bij hotelvervoer. Daarom zorgen we ervoor dat onze chauffeurs op tijd zijn en zich houden aan uw reisschema, zodat u stressvrij kunt reizen en uw hotelervaring ongestoord kunt beginnen.

TOERISTENVERVOER

Met toeristenvervoer van HTL Taxi Den Haag bent u verzekerd van comfortabele en betrouwbare ritten. Onze voertuigen zijn voorzien van moderne voorzieningen en onze chauffeurs zorgen voor een veilige en vlotte rit, zodat u zich kunt ontspannen en concentreren op het verkennen van de stad.

RESERVEER DEN HAAG TAXI NU!
 • Telefonisch: Je kunt HTL Taxi Den Haag telefonisch bereiken op +31 70 204 2777. Een van onze medewerker zal je vragen om je vertrekpunt, aankomstpunt, het aantal passagiers en de tijd en datum van je rit.
 • Online: Je kunt een taxi bij HTL Taxi Den Haag online reserveren via de reserveringsformulier op ieder pagina van de  website. Je kunt hier ook de geschatte prijs van je rit zien.
 • Mail: Stuur een e-mail naar het opgegeven e-mailadres (info@haagsetaxilijn.nl) met uw reisgegevens, gewenste ophaallocatie, bestemming, datum en tijd. Het klantenserviceteam zal uw aanvraag beoordelen en u een bevestiging sturen.
 • WhatsApp: Je kunt HTL Taxi Den Haag ook via WhatsApp reserveren. Stuur een WhatsApp-bericht naar +3170 204 2777 met je vertrekpunt, aankomstpunt, het aantal passagiers en de tijd van je rit.

  HTL Taxi Den Haag is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. U kunt contact met ons opnemen met bovenstaande informatie of via contactformulier.

Contactformulier

Heeft u vragen of een special verzoek?
Vul dan hieronder het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
U kunt ook bellen naar 070 – 20 42 777 of mailen naar info@haagsetaxilijn.nl
  Callcenter:

  Tel:  
  070 – 20 42 777
  Mail:
  info@haagsetaxilijn.nl

  Click Here

  Adres:

  Haagse Taxi Lijn
  2532 AH Den Haag
  (geen bezoekadres)

  Samenwerkingen:

  Tel:  
  070 – 20 42 777
  Mail:
  info@haagsetaxilijn.nl

  Call Now Button