ZORGVERVOER DEN HAAG

Zorgvervoer Den Haag van HTL Taxi Den Haag staat voor u klaar om u een veilige en comfortabele zorgvervoerervaring te bieden. Onze toegewijde en deskundige chauffeurs begrijpen de unieke behoeften van mensen die medische zorg nodig hebben en zorgen voor een zorgeloze reis, waarbij we zowel de fysieke als emotionele aspecten van het zorgvervoer in acht nemen.

We begrijpen dat zorgafspraken strikt en belangrijk zijn. Bij zorgvervoer Den Haag van HTL Taxi Den Haag zorgen we ervoor dat u altijd op tijd bent voor uw medische afspraken, therapieën of behandelingen.

 

zorgvervoer den haag

REISINFORMATIE

+

Opties

Kaart

Kaart laden...
Afstand
Reistijd

WAAROM KIEZEN VOOR ZORGVERVOER DEN HAAG VAN DE HTL?

ONLINE BETALEN

Met online betaling van zorgvervoer Den Haag kunt u genieten van een naadloze en efficiënte betalingservaring. U hoeft zich geen zorgen te maken over contant geld of betalingen in de taxi, waardoor uw rit nog comfortabeler wordt.

RUIME VOERTUIGEN

Zorgvervoer Den Haag van HTL Taxi is een uitstekende oplossing voor uw comfort. Wij bieden verschillende soorten taxi’s en busjes voor genoeg beenruimte.

24/7 WHATSAPP

Met onze WhatsApp-service kunt u direct communiceren met ons team op elk moment van de dag. Dit biedt u flexibiliteit en gemak, waardoor het boeken van een taxi of het verkrijgen van informatie snel en eenvoudig is.

VASTE PRIJZEN

Bij zorgvervoer Den Haag van HTL Taxi Den Haag hanteren we vaste prijzen om transparantie en duidelijkheid te bieden aan onze klanten. Wanneer u bij ons een taxirit boekt, geven wij u vooraf een duidelijke en concurrerende prijsopgave, zodat u precies weet wat de kosten zullen zijn.

RESERVEER ZORGVERVOER DEN HAAG NU!

 • Telefonisch: Je kunt HTL Taxi Den Haag telefonisch bereiken op +31 70 204 2777. Een van onze medewerker zal je vragen om je vertrekpunt, aankomstpunt, het aantal passagiers en de tijd en datum van je rit.
 • Online: Je kunt een taxi bij HTL Taxi Den Haag online reserveren via de reserveringsformulier op ieder pagina van de  website. Je kunt hier ook de geschatte prijs van je rit zien.
 • Mail: Stuur een e-mail naar het opgegeven e-mailadres (onderin op iedere pagina) met uw reisgegevens, gewenste ophaallocatie, bestemming, datum en tijd. Het klantenserviceteam zal uw aanvraag beoordelen en u een bevestiging sturen.
 • WhatsApp: Je kunt HTL Taxi Den Haag ook via WhatsApp reserveren. Stuur een WhatsApp-bericht naar +3170 204 2777 met je vertrekpunt, aankomstpunt, het aantal passagiers en de tijd van je rit.


  HTL Taxi Den Haag is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. U kunt contact met ons opnemen met bovenstaande informatie of via contactformulier.

Contactformulier

Heeft u vragen of een special verzoek?
Vul dan hieronder het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
U kunt ook bellen naar 070 – 20 42 777 of mailen naar info@haagsetaxilijn.nl
  Callcenter:

  Tel:  
  070 – 20 42 777
  Mail:
  info@haagsetaxilijn.nl

  Click Here

  Adres:

  Haagse Taxi Lijn
  2532 AH Den Haag
  (geen bezoekadres)

  Samenwerkingen:

  Tel:  
  070 – 20 42 777
  Mail:
  info@haagsetaxilijn.nl

  Call Now Button