TAXI LEIDSCHENDAM

HTL Taxi Leidschendam is de vertrouwde partner voor veilig, betrouwbaar en comfortabel vervoer in Leidschendam. Met nadruk op klantenservice, betrouwbaarheid en veiligheid kunt u er zeker van zijn dat u een plezierige reiservaring zult hebben. Of het nu gaat om luchthavenvervoer, zakelijke ritten of groepsvervoer, HTL Taxi Leidschendam staat klaar om aan uw vervoersbehoeften te voldoen. Boek vandaag nog uw rit en ervaar de voordelen van reizen met HTL Taxi Leidschendam!

Het boeken van een rit bij HTL Taxi Leidschendam is eenvoudig en handig. U kunt telefonisch boeken of online via onderstaand formulier. U heeft hierbij de mogelijk om met uw creditcard of IDEAL te betalen. De tarieven zijn competitief en transparant, zonder verborgen kosten. Met HTL Taxi Leidschendam weet u altijd waar u aan toe bent.

Taxi Leidschendam

WAAROM KIEZEN VOOR HTL TAXI LEIDSCHENDAM?

BETROUWBAARHEID

Betrouwbaarheid is een van de kernwaarden van HTL Taxi Leidschendam. Ze begrijpen het belang van punctualiteit en zorgen ervoor dat hun klanten altijd op tijd op hun bestemming aankomen.

COMFORT

De luxe taxi's van HTL Taxi Leidschendam zijn uitgerust met moderne voorzieningen, zodat u in alle gemak en comfort kunt reizen. Na een lange reis kunt u ontspannen in onze ruime en schone voertuigen.

ERVARING

De chauffeurs van de Haagse Taxi Lijn zijn goed opgeleid, ervaren en vriendelijk. Ze zijn bekend met de lokale wegen en zorgen ervoor dat u veilig en comfortabel op uw bestemming aankomt.

VEILIGHEID

Veiligheid heeft de hoogste prioriteit bij HTL Taxi Leidschendam. We hanteren strikte veiligheidsnormen om ervoor te zorgen dat hun passagiers te allen tijde in goede handen zijn.

24/7 CALLCENTER

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Ongeacht het tijdstip van uw aankomst of vertrek, kunt u altijd op ons rekenen.

BETAALBAAR

Onze tarieven zijn transparant en concurrerend. Er zijn geen verborgen kosten, en u weet vooraf wat de kosten voor uw rit zullen zijn.

REISINFORMATIE

+

Opties

Kaart

Kaart laden...
Afstand
Reistijd

DIENSTEN HTL TAXI LEIDSCHENDAM

ZAKELIJK VERVOER

HTL Taxi Leidschendam biedt professioneel en representatief zakelijk vervoer aan. Onze chauffeurs zijn discreet, goed gekleed en zorgen ervoor dat u comfortabel en op tijd op uw zakelijke afspraken en vergaderingen arriveert.

AIRPORTSERVICE

HTL Taxi Leidschendam biedt betrouwbare en comfortabele transfers van en naar luchthavens in heel Europa, zodat u zorgeloos kunt reizen. Onze ervaren chauffeurs zorgen voor punctualiteit en helpen u graag met uw bagage.

GROEPSVERVOER

HTL Taxi Leidschendam biedt ook groepsvervoer voor speciale gelegenheden, zoals bruiloften, feesten en excursies. Hun ruime minibusjes zijn perfect voor het vervoeren van grotere groepen.

TROUWVERVOER

Wij begrijpen dat uw bruiloft een van de belangrijkste dagen van uw leven is, en we streven ernaar om u een unieke en stijlvolle vervoersoplossing te bieden. Onze professionele chauffeurs zijn getraind in het bieden van een uitmuntende service en zorgen ervoor dat uw rit soepel en ontspannen verloopt.

RESERVEER HTL TAXI LEIDSCHENDAM NU!

 • Telefonisch: Je kunt HTL Taxi Leidschendam telefonisch bereiken op +31 70 204 2777. Een van onze medewerker zal je vragen om je vertrekpunt, aankomstpunt, het aantal passagiers en de tijd en datum van je rit.
 • Online: Je kunt een taxi bij HTL Taxi Leidschendam online reserveren via de reserveringsformulier op ieder pagina van de  website. Je kunt hier ook de geschatte prijs van je rit zien.
 • Mail: Stuur een e-mail naar het opgegeven e-mailadres (onderin op iedere pagina) met uw reisgegevens, gewenste ophaallocatie, bestemming, datum en tijd. Het klantenserviceteam zal uw aanvraag beoordelen en u een bevestiging sturen.
 • WhatsApp: Je kunt ook via WhatsApp reserveren. Stuur een WhatsApp-bericht naar +3170 204 2777 met je vertrekpunt, aankomstpunt, het aantal passagiers en de tijd van je rit.

  Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. U kunt contact met ons opnemen met bovenstaande informatie of via contactformulier.

Contactformulier

Heeft u vragen of een special verzoek?
Vul dan hieronder het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
U kunt ook bellen naar 070 – 20 42 777 of mailen naar info@haagsetaxilijn.nl
  Callcenter:

  Tel:  
  070 – 20 42 777
  Mail:
  info@haagsetaxilijn.nl

  Click Here

  Adres:

  Haagse Taxi Lijn
  2532 AH Den Haag
  (geen bezoekadres)

  Samenwerkingen:

  Tel:  
  070 – 20 42 777
  Mail:
  info@haagsetaxilijn.nl

  Call Now Button