LEERLINGENVERVOER DEN HAAG

Leerlingenvervoer Den Haag van HTL Taxi Den Haag staat bekend om zijn uitstekende service op het gebied van leerlingenvervoer Den Haag. We begrijpen dat het vervoeren van kinderen naar school een grote verantwoordelijkheid met zich meebrengt, en daarom nemen we deze taak uiterst serieus. Met onze jarenlange ervaring en toewijding aan veiligheid, bieden we ouders, verzorgers en docenten gemoedsrust, wetende dat hun kinderen/leerlingen veilig en comfortabel naar school worden vervoerd.

Vertrouw op HTL Taxi Den Haag voor een veilig, comfortabel en betrouwbaar leerlingenvervoer Den Haag. Laat ons de zorgen over het transport van uw kinderen wegnemen, zodat u zich kunt concentreren op hun educatie en welzijn. Met HTL Taxi Den Haag zijn uw kinderen in goede handen!

 

leerlingenvervoer den haag

WAAROM KIEZEN VOOR LEERLINGENVERVOER DEN HAAG VAN HTL?

BETROUWBAARHEID

Leerlingenvervoer Den Haag van HTL is betrouwbaar. De chauffeurs van HTL Taxi Den Haag zijn altijd op tijd om uw kind/leerling op te halen en rechtstreeks naar school/huis te brengen. U kunt op ons rekenen voor een probleemloze en efficiënte rit.

COMFORT

De luxe taxi's van HTL Taxi Den Haag zijn uitgerust met moderne voorzieningen, zodat u in alle gemak en comfort kunt reizen. Na een lange reis kunt u ontspannen in onze ruime en schone voertuigen.

ERVARING

Onze chauffeurs zijn goed bekend met de stad en de omliggende gebieden. Ze kennen de beste en snelste routes om uw kind/leerling naar hun school/huis te brengen, waardoor kostbare tijd wordt bespaard.

VEILIGHEID

De veiligheid van uw kind/leerling heeft onze hoogste prioriteit. Onze chauffeurs zijn goed getraind en beschikken over de juiste vergunningen, en onze voertuigen worden regelmatig gecontroleerd en onderhouden.

24/7 CALLCENTER

Leerlingenvervoer Den Haag van HTL is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Ongeacht het tijdstip van uw aankomst of vertrek, kunt u altijd op ons rekenen.

BETAALBAAR

Onze tarieven voor Leerlingenvervoer Den Haag zijn zeer concurrerend, en we bieden een breed scala aan voertuigen, zodat je de perfecte taxi voor jouw kind/leerling kunt vinden.

REISINFORMATIE

+

Opties

Kaart

Kaart laden...
Afstand
Reistijd

LEERLINGENVERVOER DEN HAAG DOOR DE GEMEENTE

De gemeente Den Haag biedt leerlingenvervoer Den Haag aan voor kinderen die niet op eigen gelegenheid naar school kunnen komen. Dit kan zijn omdat ze te ver van school wonen, of omdat ze een handicap hebben.

Leerlingenvervoer Den Haag wordt door de gemeente georganiseerd in samenwerking met een aantal vervoerders. De gemeente bepaalt welke leerlingen in aanmerking komen voor leerlingenvervoer Den Haag, en de vervoerders zorgen voor het vervoer van de leerlingen.

Leerlingenvervoer Den Haag is gratis voor kinderen die in aanmerking komen. De ouders van de kinderen moeten wel een aanvraag indienen bij de gemeente. De gemeente beoordeelt de aanvraag en besluit of het kind in aanmerking komt voor leerlingenvervoer Den Haag.

RESERVEER LEERLINGENVERVOER DEN HAAG NU!

 • Telefonisch: Je kunt HTL Taxi Den Haag telefonisch bereiken op +31 70 204 2777. Een van onze medewerker zal je vragen om je vertrekpunt, aankomstpunt, het aantal passagiers en de tijd en datum van je rit.
 • Online: Je kunt een taxi bij HTL Taxi Den Haag online reserveren via de reserveringsformulier op ieder pagina van de  website. Je kunt hier ook de geschatte prijs van je rit zien.
 • Mail: Stuur een e-mail naar het opgegeven e-mailadres (onderin op iedere pagina) met uw reisgegevens, gewenste ophaallocatie, bestemming, datum en tijd. Het klantenserviceteam zal uw aanvraag beoordelen en u een bevestiging sturen.
 • WhatsApp: Je kunt HTL Taxi Den Haag ook via WhatsApp reserveren. Stuur een WhatsApp-bericht naar +3170 204 2777 met je vertrekpunt, aankomstpunt, het aantal passagiers en de tijd van je rit.


  HTL Taxi Den Haag is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. U kunt contact met ons opnemen met bovenstaande informatie of via contactformulier.

Contactformulier

Heeft u vragen of een special verzoek?
Vul dan hieronder het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
U kunt ook bellen naar 070 – 20 42 777 of mailen naar info@haagsetaxilijn.nl
  Callcenter:

  Tel:  
  070 – 20 42 777
  Mail:
  info@haagsetaxilijn.nl

  Click Here

  Adres:

  Haagse Taxi Lijn
  2532 AH Den Haag
  (geen bezoekadres)

  Samenwerkingen:

  Tel:  
  070 – 20 42 777
  Mail:
  info@haagsetaxilijn.nl

  Call Now Button