TAXITARIEVEN

Bij HTL Taxi Den Haag willen we dat je volledig op de hoogte bent van onze tariefstructuur en de wettelijke maximum taxitarieven die van toepassing zijn. Transparantie staat bij ons voorop. Onze taxitarieven worden bepaald volgens de richtlijnen van de overheid, wat betekent dat je altijd eerlijke prijzen betaalt voor je taxirit.

Het wettelijke maximum tarief omvat verschillende factoren, zoals instaptarief, prijs per kilometer en wachttarief. Het instaptarief is het bedrag dat aan het begin van de rit in rekening wordt gebracht. De prijs per kilometer verwijst naar de kosten voor de afgelegde afstand. Het wachttarief is van toepassing wanneer de taxi stilstaat, bijvoorbeeld in het geval van verkeer.

 

Taxitarieven
Werkgebieden

BEREKEN TAXITARIEVEN VIA RESERVERINGSFORMULIER

REISINFORMATIE

+

Opties

Kaart

Kaart laden...
Afstand
Reistijd

DE TAXITARIEVEN VAN HTL TAXI DEN HAAG

Bij HTL Taxi Den Haag zorgen we ervoor dat onze taxitarieven altijd binnen de wettelijke grenzen vallen. Bovendien streven we ernaar om je de best mogelijke service te bieden, met ervaren chauffeurs en comfortabele voertuigen. Of je nu een korte rit maakt of naar een verre bestemming gaat, je kunt erop vertrouwen dat onze taxitarieven eerlijk en transparant zijn.

Heb je vragen over onze taxitarieven of wil je meer informatie over hoe de wettelijke maximum taxitarieven werken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bij HTL Taxi Den Haag staan we klaar om je een duidelijk inzicht te geven in onze taxitarieven en de kwaliteit van onze dienstverlening.”

RESERVEER HTL TAXI DEN HAAG NU!

 • Telefonisch: Je kunt HTL Taxi Den Haag telefonisch bereiken op +31 70 204 2777. Een van onze medewerker zal je vragen om je vertrekpunt, aankomstpunt, het aantal passagiers en de tijd en datum van je rit.
 • Online: Je kunt een taxi bij HTL Taxi Den Haag online reserveren via de reserveringsformulier op ieder pagina van de  website. Je kunt hier ook de geschatte prijs van je rit zien.
 • Mail: Stuur een e-mail naar het opgegeven e-mailadres (onderin op iedere pagina) met uw reisgegevens, gewenste ophaallocatie, bestemming, datum en tijd. Het klantenserviceteam zal uw aanvraag beoordelen en u een bevestiging sturen.
 • WhatsApp: Je kunt ook via WhatsApp reserveren. Stuur een WhatsApp-bericht naar +3170 204 2777 met je vertrekpunt, aankomstpunt, het aantal passagiers en de tijd van je rit.

  Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. U kunt contact met ons opnemen met bovenstaande informatie of via contactformulier.

Contactformulier

Heeft u vragen of een special verzoek?
Vul dan hieronder het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
U kunt ook bellen naar 070 – 20 42 777 of mailen naar info@haagsetaxilijn.nl
  Callcenter:

  Tel:  
  070 – 20 42 777
  Mail:
  info@haagsetaxilijn.nl

  Click Here

  Adres:

  Haagse Taxi Lijn
  2532 AH Den Haag
  (geen bezoekadres)

  Samenwerkingen:

  Tel:  
  070 – 20 42 777
  Mail:
  info@haagsetaxilijn.nl

  Call Now Button