ZAKELIJK VERVOER DEN HAAG

HTL Taxi Den Haag verwelkomt u in de wereld van hoogstaand zakelijk vervoer Den Haag, waar we de hoogste standaard van luxe, betrouwbaarheid en professionaliteit beloven. Als toonaangevend taxibedrijf begrijpen we als geen ander dat uw zakelijke reizen essentieel zijn voor uw succes, en daarom leveren we op maat gemaakte diensten die aan al uw verwachtingen voldoen.

Bij zakelijk vervoer Den Haag van HTL Taxi Den Haag gaan we verder dan alleen het vervoeren van onze klanten. We zijn de partner, die u tijdens uw zakelijke ritten voorziet van een stressvrije ervaring. Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat u altijd op tijd aankomt, klaar om indruk te maken op uw zakelijke contacten.

zakelijk vervoer den haag

WAAROM KIEZEN VOOR ZAKELIJK VERVOER DEN HAAG VAN HTL?

BETROUWBAARHEID

Zakelijk vervoer Den Haag van HTL is betrouwbaar. De chauffeurs van HTL Taxi Den Haag zijn altijd op tijd om uw partner of uzelf op te halen en rechtstreeks naar uw bestemming te brengen. U kunt op ons rekenen voor een probleemloze en efficiënte rit.

COMFORT

De luxe taxi's van HTL Taxi Den Haag zijn uitgerust met moderne voorzieningen, zodat u in alle gemak en comfort kunt reizen. Na een lange reis kunt u ontspannen in onze ruime en schone voertuigen.

ERVARING

Onze chauffeurs zijn goed bekend met de stad en de omliggende gebieden. Ze kennen de beste en snelste routes om u te brengen naar uw bestemming, waardoor kostbare tijd wordt bespaard.

VEILIGHEID

De veiligheid van uw partners of uzelf heeft onze hoogste prioriteit. Onze chauffeurs zijn goed getraind en beschikken over de juiste vergunningen, en onze voertuigen worden regelmatig gecontroleerd en onderhouden.

24/7 CALLCENTER

Zakelijk vervoer Den Haag van HTL is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Ongeacht het tijdstip van uw aankomst of vertrek, kunt u altijd op ons rekenen.

BETAALBAAR

Onze tarieven voor Zakelijk vervoer Den Haag zijn zeer concurrerend, en we bieden een breed scala aan voertuigen, zodat je de perfecte taxi voor u kunnen vinden.

REISINFORMATIE

+

Opties

Kaart

Kaart laden...
Afstand
Reistijd

RESERVEER ZAKELIJK VERVOER DEN HAAG NU!

 • Telefonisch: Je kunt HTL Taxi Den Haag telefonisch bereiken op +31 70 204 2777. Een van onze medewerker zal je vragen om je vertrekpunt, aankomstpunt, het aantal passagiers en de tijd en datum van je rit.
 • Online: Je kunt een taxi bij HTL Taxi Den Haag online reserveren via de reserveringsformulier op ieder pagina van de  website. Je kunt hier ook de geschatte prijs van je rit zien.
 • Mail: Stuur een e-mail naar het opgegeven e-mailadres (onderin op iedere pagina) met uw reisgegevens, gewenste ophaallocatie, bestemming, datum en tijd. Het klantenserviceteam zal uw aanvraag beoordelen en u een bevestiging sturen.
 • WhatsApp: Je kunt HTL Taxi Den Haag ook via WhatsApp reserveren. Stuur een WhatsApp-bericht naar +3170 204 2777 met je vertrekpunt, aankomstpunt, het aantal passagiers en de tijd van je rit.


  HTL Taxi Den Haag is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. U kunt contact met ons opnemen met bovenstaande informatie of via contactformulier.

Contactformulier

Heeft u vragen of een special verzoek?
Vul dan hieronder het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
U kunt ook bellen naar 070 – 20 42 777 of mailen naar info@haagsetaxilijn.nl
  Callcenter:

  Tel:  
  070 – 20 42 777
  Mail:
  info@haagsetaxilijn.nl

  Click Here

  Adres:

  Haagse Taxi Lijn
  2532 AH Den Haag
  (geen bezoekadres)

  Samenwerkingen:

  Tel:  
  070 – 20 42 777
  Mail:
  info@haagsetaxilijn.nl

  Call Now Button