HOTELVERVOER DEN HAAG

Hotelvervoer Den Haag van HTL Taxi Den Haag biedt betrouwbare en betaalbare hotelvervoer in Den Haag om van en naar je hotel te komen. Met een uitgebreid netwerk van taxi’s in de stad, kunnen we je snel en comfortabel naar je bestemming brengen.

Onze taxi’s zijn altijd schoon en goed onderhouden.
De chauffeurs van de Haagse Taxi Lijn zijn ervaren en bekwaam. We bieden een ruim wagenpark, van sedans tot taxibussen, zodat we de perfecte taxi voor jouw groep kunnen vinden.

Je kunt je taxi online reserveren of telefonisch bellen. Als je je taxi online reserveert, kun je direct zien hoeveel je rit kost. We accepteren alle creditcards en contant geld in de taxi.

De Haagse Taxi Lijn is de perfecte manier om van en naar je hotel te komen in Den Haag. Wij bieden een betrouwbare, betaalbare en comfortabele manier om je te verplaatsen.

Hotelvervoer Den Haag van HTL Taxi Den Haag werkt hedendaags al met verschillende hotels zoals het Bastion, Best Western, Novotel en veel meer hotels in Den Haag en omstreken.

Reserveer je taxi vandaag nog!

Om je taxi te reserveren, kun je online reserveren of telefonisch bellen. We accepteren alle grote creditcards en contant geld.

Reserveer nu je hotelvervoer Den Haag van HTL. We kijken ernaar uit om je te vervoeren van en naar je hotel!

Hotelvervoer Den Haag

WAAROM KIEZEN VOOR HOTELVERVOER DEN HAAG VAN HTL?

BETROUWBAARHEID

Hotelvervoer Den Haag van HTL is betrouwbaar. De chauffeurs van HTL Taxi Den Haag zijn altijd op tijd om u op te halen en u rechtstreeks naar uw hotel te brengen. U kunt op ons rekenen voor een probleemloze en efficiënte rit.

COMFORT

De luxe taxi's van HTL Taxi Den Haag zijn uitgerust met moderne voorzieningen, zodat u in alle gemak en comfort kunt reizen. Na een lange reis kunt u ontspannen in onze ruime en schone voertuigen.

ERVARING

Onze chauffeurs zijn goed bekend met de stad en de omliggende gebieden. Ze kennen de beste en snelste routes om reizigers naar hun hotels te brengen, waardoor kostbare tijd wordt bespaard.

VEILIGHEID

Bij HTL Taxi Den Haag heeft uw veiligheid onze hoogste prioriteit. Onze chauffeurs zijn goed getraind en beschikken over de juiste vergunningen, en onze voertuigen worden regelmatig gecontroleerd en onderhouden.

24/7 CALLCENTER

Hotelvervoer Den Haag van HTL is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Ongeacht het tijdstip van uw aankomst of vertrek, kunt u altijd op ons rekenen.

BETAALBAAR

Onze tarieven voor Hotelvervoer Den Haag zijn zeer concurrerend, en we bieden een breed scala aan voertuigen, zodat je de perfecte taxi voor jouw groep kunt vinden.

REISINFORMATIE

+

Opties

Kaart

Kaart laden...
Afstand
Reistijd

RESERVEER HOTELVERVOER DEN HAAG NU!

 • Telefonisch: Je kunt HTL Taxi Den Haag telefonisch bereiken op +31 70 204 2777. Een van onze medewerker zal je vragen om je vertrekpunt, aankomstpunt, het aantal passagiers en de tijd en datum van je rit.
 • Online: Je kunt een taxi bij HTL Taxi Den Haag online reserveren via de reserveringsformulier op ieder pagina van de  website. Je kunt hier ook de geschatte prijs van je rit zien.
 • Mail: Stuur een e-mail naar het opgegeven e-mailadres (onder iedere pagina) met uw reisgegevens, gewenste ophaallocatie, bestemming, datum en tijd. Het klantenserviceteam zal uw aanvraag beoordelen en u een bevestiging sturen.
 • WhatsApp: Je kunt HTL Taxi Den Haag ook via WhatsApp reserveren. Stuur een WhatsApp-bericht naar +3170 204 2777 met je vertrekpunt, aankomstpunt, het aantal passagiers en de tijd van je rit.


  HTL Taxi Den Haag is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. U kunt contact met ons opnemen met bovenstaande informatie of via contactformulier.

  Don’t delay, call us today!

Contactformulier

Heeft u vragen of een special verzoek?
Vul dan hieronder het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
U kunt ook bellen naar 070 – 20 42 777 of mailen naar info@haagsetaxilijn.nl
  Callcenter:

  Tel:  
  070 – 20 42 777
  Mail:
  info@haagsetaxilijn.nl

  Click Here

  Adres:

  Haagse Taxi Lijn
  2532 AH Den Haag
  (geen bezoekadres)

  Samenwerkingen:

  Tel:  
  070 – 20 42 777
  Mail:
  info@haagsetaxilijn.nl

  Call Now Button